Het is zover! De nieuwe HCU kleding is binnen! Dit moet je weten

Nieuws afbeelding
Het is zover, de nieuwe HCU kleding is binnen! 

Zoals we jullie al enkele keren geïnformeerd hebben is tijdens de ALV op 23 maart 2022 en de speciale ALV op 1 juni 2022 besloten dat we overgaan op een nieuw kledingplan. Ieder lid speelt vanaf aankomende seizoen in een shirt met daarop de logo's van onze nieuwe clubsponsors. Dat levert de club meer inkomsten op en dat is voor ons allemaal! Zo kunnen we bijvoorbeeld weer een aantal goede trainers betalen en een deel van het nieuwe clubhuis. Door te kiezen voor een nieuw merk, The Indian Maharadja, is dit mogelijk.

De kledingcommissie heeft afgelopen maanden hard gewerkt om de complete tenues rond te krijgen en we hebben goed nieuws: ze zijn binnen!

De contributie gaat met ingang van het nieuwe seizoen met €12,00 omhoog. In ruil daarvoor mag ieder actief lid een nieuw wedstrijdshirt van The Indian Maharadja ophalen bij Intersport Superstore Uden, onze vaste kledingleverancier. En vervolgens krijg je elke 3 jaar een nieuw shirt. Past je shirt binnen deze drie jaar niet meer? Dan mag je het shirt één keer per jaar kosteloos omruilen van een ander shirt, zolang je er netjes voor gezorgd hebt. Je krijgt dan waarschijnlijk een shirt dat een ander lid ingeruild heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om een nieuw shirt te kopen als je dat fijner vindt.

Rokjes, broeken en sokken
De rokjes, broeken en sokken zijn ook vernieuwd door The Indian Maharadja. Je koopt deze zelf bij Intersport.  Je herkent het officiële tenue aan het HCU-logo. 
Op dit moment is alle kleding bij Intersport op voorraad.

Prijzen:
  • Broekjes/rokjes (kindermaat 116 t/m 164): €29,99
  • Broekjes/rokjes (volwassenmaat XS t/m XXL): €34,99
  • Wedstrijdkousen: €14,99
Vanaf morgen t/m 31 december 2022 krijgen alle leden van HCU 20% korting op alle hockey gerelateerde spullen bij Intersport Superstore in Uden. 

Belangrijk om te weten! 
Een dezer dagen ontvang je namens de hockeyclub een e-mail met daarin je lidnummer en het bericht dat je jouw nieuwe T-shirt bij Intersport kunt ophalen. Let op, je lidnummer én de mail heb je nodig om bij Intersport te kunnen verifiëren dat je recht hebt op een HC Uden T-shirt. Je kunt het T-shirt dus pas gaan ophalen als je de mail hierover hebt ontvangen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je deze stellen via [email protected]

Groetjes de kledingcommissie!


 
Geplaatst op 9-9-2022 | Algemeen